Wie ben ik?

Mijn naam is Kristin Grossouw, een creatieve gezondheidspsycholoog (MSc sinds 2015). Ik vind geluk en gezondheid belangrijker dan materiĆ«le zaken. Ik help graag anderen op weg in hun zoektocht naar een gezonder en gelukkiger leven. 

Daarnaast gebruik ik mijn creativiteit als ontspanning. Ik maak graag objecten van klei, leef me helemaal uit met mijn camera en sinds een jaar maak ik ZIA (Zentangle Inspired Art). Daarnaast geef ik ook les in deze mooie onderwerpen. 

Keramistin: Op wekelijkse basis ontvang ik cursisten (maximaal 6 personen per keer) die een halve dag komen ‘keramieken’. Met mij kan je opbouwen uit platen, vanuit rolletjes, handvormen of draaien. Meestal spreken we om te beginnen 10 lessen af. 

Tangle je Zen: Tangle je Zen is een twee uur durende workshop waarin we een tegeltje ‘tangelen’. Ik volg een 8-stappenritueel, afgeleid van de Zentanglemethode die is ontwikkeld door Rick Richard en Maria Thomas.